Konu
:
Kuzu Başı Çullama
Yalnız Mesajı Göster
Kuzu Başı Çullama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuzu Başı Çullama
Kuzu Başı Çullama Tarifi - Kuzu Başı Çullama Nasıl Yapılır - Kuzu Başı Çullama Malzemeleri
Kuzu Başı Çullama
4 kişilik
3 adet yufka
1 kuzu başı
Birkaç çorba kaşığı tereyağı veya margarin
2-3 diş sarmısak
Kuzu başını yeterince su ilave ederek haşlayın
Bir kenara koyun
Yufkaları orta boy bir fırın tepsisine büzüştürerek yerleştirin
Tepsiyi fırına verip, üstleri iyice pembeleşene dek kızartın
Kızaran yufkaların üzerine kemiklerinden ayrılmış ve küçültülerek doğranmış kuzu başı etlerini, beynini ve dilini yerleştirin
Kalan haşlama kelle suyuna sarımsakları döverek ilave edin
Bu suyu süzgeçten geçirin ve yufkaların üzerine çıkacak şekilde tepsiye boca edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul