Konu
:
Portakallı Havuç Reçeli
Yalnız Mesajı Göster
Portakallı Havuç Reçeli
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Portakallı Havuç Reçeli
reçel tarifleri - kahvaltılık tarifler - portakal reçeli nasıl yapılır - reçel nasıl yapılır
Portakallı havuç reçeli malzemeleri
3 havuç
2 portakal
1 çay bardağı su
Yarım limon suyu
2
5 su bardağı tozşeker
Portakallı havuç reçeli hazırlanışı
Havuç, böğürtlen, ceviz, şeftali, gül ve limon
ile yapacağınız reçellerle kahvaltı sofralarınızda yeni lezzetler keşfedin
Havuç ve portakal kabuklarını irice rendeleyip düdüklü tencereye alın
Portakal suyunu sıkın ve havuçlara ekleyin
Şeker, su ve limon suyunu da ilave edip
düdüklü tencerenin kapağını kapatın
Yüksek ateşte buhar sesini duyduktan
sonra kısık ateşe alarak 10 dakika daha pişirin
Reçeli kavanoza doldurup soğumaya bırakın
Servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul