Konu
:
Havuçlu Dereotlu Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Havuçlu Dereotlu Pilav
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Havuçlu Dereotlu Pilav
Havuçlu Dereotlu Pilav Tarifi - Havuçlu Dereotlu Pilav Yapılışı - Pişirme Talimatları - Hazırlanışı - Yapılışı - Nasıl Yapılır
2 bardak pirinç
1 adet havuç
yarım demet dereotu
2 bardak et suyu
2 kaşık tereyağı
Karabiber
Tuz
Pirinci yıkayıp süzün
Öte yandan bir tencereye tereyağını koyun
Yağ eriyip kızınca pirinci atıp 3 dk kavurun
Üzerine sıcak et suyunu dökün
Kıyılmış dereotu, rendelenmiş havuç, tuz, karabiberi de koyup kapağını kapatıp kısık ateşte pişirin
Demlendikten sonra bir kaşık tereyağı küçük bir kapta kızdırıp üzerine gezdirin ve servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul