Konu
:
Çin Usulü Tonbalıklı Erişte
Yalnız Mesajı Göster
Çin Usulü Tonbalıklı Erişte
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çin Usulü Tonbalıklı Erişte
Çin Usulü Tonbalıklı Erişte Tarifi - Çin Usulü Tonbalıklı Erişte Yapılışı - Çin Usulü Tonbalıklı Erişte Malzemeleri
Malzemeler
1 paket egg noodle (alttaki resimde görebilirsiniz) ya da çubuk makarna
2 paket tonbalığı
1 orta boy soğan
2 yemek kaşığı sıvıyağ
2 yemek kaşığı soya sosu
Hazırlanışı
Makarna pişirir gibi bir tencere de suyu kaynatın ve erişteleri ilave edin
Piştikten sonra süzgeçten geçirin
Daha sonra tencereye sıvı yağı koyun ve kestiğiniz soğanı pembeleşinceye kadar kavurun
Üzerine tonbalığını ve soya sosunu ilave edin ve 2-3 dakika orta ateşte çevirin
Erişteleri de ekleyin ve homojen bir şekilde karışmasını sağlayın
Ateşten alarak servis yapabilirsiniz
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul