Konu
:
Acılı Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Acılı Pilav
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Acılı Pilav
Acılı Pilav Tarifi - Acılı Pilav Nasıl Yapılır - Acılı Pilav Malzemeleri
MALZEMELER
1 bardak pirinç
3 çorba kaşığı tereyağı
1 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
2 adet domates
3 bardak et suyu
1 bardak haşlanmış bezelye
Kırmızı biber, karabiber, tuz
Bir tencereye bir kaşık tereyağ koyun ve kızmış yağa, doğranmış kuru soğanı ve ve dövülmüş sarımsağı koyup öldürün
Domatesleri küp küp doğrayıp tencereye ilave edin
Karışım pişerken bir başka tencerede iki kaşık tereyağını kızdırıp pirinci atın ve 5 dakika karıştırarak kavurun
Üzerine diğer tencerede pişen, soğanlı domatesli karışımı ve et suyunu ilave edin
10 dakika sonra bezelyeleri de ilave edip kısık ateşte pişirip demlendirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul