Yalnız Mesajı Göster

Makarna Estefan

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Makarna Estefan



MALZEMELER

2 adet tavuk göğüs eti

1 paket penne makarna

2 su bardağı brokoli

3 yemek kaşığı rende kaşar

1 su bardağı hazır çiğ krema (marketlerde satılır)

3 diş sarmısak

1 adet kırmızı biber

2 yemek kaşığı zeytinyağ

Karabiber

Tuz


HAZIRLANIŞI

Makarnayı kaynayan tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp süzün

Göğüs etini yıkayıp kuşbaşı şekilde doğrayın


Kızdırılmış zeytinyağına doğranmış sarmısak ve kuşbaşı tavuğu koyup 5 dakika soteleyin Brokoli, doğranmış kırmızı biber, karabiber ve tuz koyup 3-4 dakika kavurun


1 su bardağı krema ve 1 bardak su ekleyip sosu kısık ateşte 7 dakika pişirin Sosu makarnayla karıştırın, rendelenmiş kaşar peyniriyle süsleyin Sıcak servis yapın




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla