Konu
:
Mengen Pilavı
Yalnız Mesajı Göster
Mengen Pilavı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mengen Pilavı
Malzemeler:
2 su b
pirinç
200 gr
kuzu eti
1 soğan
1 kase mantar
3 domates
1 su b
ceviz
1 çorba k
tereyağı
tuz, karabiber
dere otu
sıvıyağ
su
Hazırlanışı:
Tencereye 200 gr
eti alın
Üzerine küp kesilmiş olan soğanı ilave edip soteleyin
Üzerine doğranmış olan mantarları ilave edin
Küp kesilmiş domatesi ekleyin
Sıcak su ilave edip pişirin
Pilavı için tencereye sıvıyağ ve tereyağı alın
Üzerine 2 su bardağı pirinci ilave edip kavurun
Üzerine etli olan karışımı pilav tenceresine ilave edip pişirin
Mengen pilavı piştikten sonra pilavın üzerine ince kesilmiş dereotunu ve parçalanmış cevizi ilave edip servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul