Yalnız Mesajı Göster

Gökçesu Pilavı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gökçesu Pilavı



Gökçesu Pilavı -Gökçesu Pilavı Tarifi



Malzemeler :

3 su bpirinç

1 soğan

15 su bhaşlanmış nohut

3 havuç

1 su bet suyu

1 çorba ktereyağı

1 tutam dereotu

sıvıyağ

tuz

su

Hazırlanışı :

Tencereye sıvıyağı alarak ince doğranmış soğan ve tereyağını beraber kavurunDaha sonra üzerine pirinci de ekleyin Ardından rendelenmiş nohutu ve havucu da ekleyerek tuzunu ve et suyunu ekledikten sonra sıcak su ekleyerek kapağı kapalı pişmeye bırakın Suyunu çekip pişen pilava ince doğranmış dereotunu ekleyerek karıştırın

Alıntı Yaparak Cevapla