Konu
:
Divriği Pilavı
Yalnız Mesajı Göster
Divriği Pilavı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Divriği Pilavı
Divriği Pilavı - Divriği Pilavı Yapılışı - Divriği Pilavı Tarifi
Malzemeler:
3 su b
pirinç
350 gr
kuzu eti
3 soğan
1 çay b
kuru üzüm
1 çay b
badem
1 su b
haşlanmış nohut
1 çorba k
tereyağı
Sıvıyağ
Tuz su
Hazırlanışı:
Bademleri sıvıyağ ve tereyağında kavurmaya başlayın
Daha sonra üzerine soğanı ekleyerek iyice kavurun
Daha sonra pirinci de ekleyerek bir süre kavurun
Sonrasında haşlanmış nohut ve üzümü de ekleyin
Diğer tarafta eti bir başka tencerede kavurun
Biraz su vererek pişiriyoruz
Yarı kıvamda pişen etleri suyuyla beraber pilavın üzerine ilave edin
Kapağı kapalı pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul