Konu
:
Baklalı Pilav
Yalnız Mesajı Göster
Baklalı Pilav
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Baklalı Pilav
Baklalı Pilav tarifi - Baklalı Pilav yapilisi
Malzemeler
2 su bardağı pirinç
2 su bardağı taze iç bakla
1 demet dereotu
2 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı tuz
Hazırlanışı
Pirinci tuzlu ılık suda bekletin;, iç baklayı ise kaynayan tuzlu suda 5 dakika haşlayıp, suyunu süzün
Baklaların zarlarını soyun
Tencerede tereyağını eritin, pirinci kavurun
Süzdüğünüz bakla suyundan 3 su bardağı ekleyerek pişirin
Tuzunu ayarlayın
Baklaları ve kıyılmış dereotunu tencereye katarak ateşten alın
15 dakika dinlendirip servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul