Konu
:
Keşkek Pilavı
Yalnız Mesajı Göster
Keşkek Pilavı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Keşkek Pilavı
Keşkek Pilavı tarifi - Keşkek Pilavı yapilisi
MALZEMELER
2 su bardağı aşurelik buğday
3 su bardağı su
250-300 gr
kemikli parça et , kuzu eti yada tavuk eti
200 gr
tereyağı
Tuz
TARİF
Derin bir tencerenin altına parça etleri koyun
Üzerine yıkanmış buğdayları koyup suyunu ilave edin
Kaynadıktan sonra tencerenin altını kapatıp 15-20 dk
dinlendirin
Ocağı yakıp pilavın tuzunu ilave edin suyunu çekene kadar pişin
Pilav diri kalmışsa tekrar bir miktar kaynamış su ilave edin
Pİştikten sonra etleri tiftikleyip karıştırın
Tereyağını tavada kızartın, pilavın üzerine dökün
Güzelce karıştırın ve servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul