Konu
:
Tavuklu Biryan Pilavı
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu Biryan Pilavı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu Biryan Pilavı
Tavuklu Biryan Pilavı Tarifi - Tavuklu Biryan Pilavı Yapılışı - Tavuklu Biryan Pilavı Nasıl Yapılır - Oktay Usta Tavuklu Biryan Pilavı
Malzemeler :
1 Bütün Tavuk
3 Su B
Pirinç
1 Havuç
2 Pırasa
Tavuk Suyu
Sıvıyağ
Tuz
Tane Karabiber
Hazırlanışı
Bir tencerede tavuklarımızı haşlıyoruz
Başka bir tencerede sıvıyağ ve pirincimizi kavuruyoruz
Pırasalarımızı ince bir şekilde doğrayıp pirincin üzerine katıyoruz
Havucumuzu rendeleyip tencereye ekleyip kavurmaya devam ediyoruz
Kavurduğumuz piavımızı bir tepsiye döküyoruz
Üzerine haşlanmış tavuklarımızı yerleştiriyoruz
Üzerine tavuk suyunu pirincin biraz üzerine çıkana kadar koyuyoruz
Pilavımızı önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dk
pişiriyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul