Konu
:
Tavuklu Bostan Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Tavuklu Bostan Kebabı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavuklu Bostan Kebabı
Malzemeler:
4 adet bostan patlıcanı
1 adet soğan
400 gr tavuk göğüs eti
1 çorba kaşığı salça
2 adet domates
1 çay bardağı konserve bezelye
5 çorba kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için:
4 dilim domates
Rende kaşar
Hazırlanışı:
Patlıcanlar alacalı soyulur, tuzlu suda yarım saat beklettikten sonra kızartılır
Diğer tarafta soğan yağda pembeleştirilir
Üzerine kuşbaşı doğranmış tavuk atılır
15 dakika sonra salça, rende domates ve tuz eklenir
En son bezelye katılır
10 dakika sonra ateşten alınır
Kızaran patlıcanlar bir fırın kabına yatırılır
Ortası yarılır ve genişletilir
İçine harç doldurulur
Birer dilim domates konur, rende kaşar serpilir
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 25 dakika kadar pişirilir
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul