Konu
:
Bademli Püreli Kebap
Yalnız Mesajı Göster
Bademli Püreli Kebap
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bademli Püreli Kebap
Bademli Püreli Kebap Tarifi - Bademli Püreli Kebap Nasıl Yapılır - Bademli Püreli Kebabın hazırlanması
Malzemeler:
500 gr
kuzu eti
1 soğan
1 kase mantar
1 defne yaprağı
2 domates
2 biber
1 çorba k
salça
Sıvıyağ
Tuz, karabiber
Püresi için:
3 patates
1 çorba k
tereyağı
1 su b
süt
Tuz
Hazırlanışı:
500 gr
kuzu etini tencereye alıp suyu çekene kadar kavurun
Kavrulduktan sonra üzerine soğanı ve defne yaprağını ilave edin Üzerine küp kesilmiş mantarları ilave edin
Üzerine salçayı ilave edin
Tencerey sıcak su ilave edip pişirin
En son olarak domates ve biberleri ilave edin
Püresi için 3 adet patatesi ince olarak kesip tencereye alın
Üzerine sıcak su ilave edin
Daha sonra üzerine 1 su bardağı süt ilave edip tuzunu ekleyin
Fırın kabına kuzu etini ekleyin
Üzerine patates püresini ekleyin
Patates püresinin üzerine badem yerleştirip öceden ısıtılmış olan 170 derecelik fırında pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul