Konu
:
Makbule Hanım Kebabı
Yalnız Mesajı Göster
Makbule Hanım Kebabı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Makbule Hanım Kebabı
Makbule Hanım Kebabı tarifi - Makbule Hanım Kebabı yapilisi
Gereçler:
Kuş başı doğranmış dana veya tavuk eti de olabilir
iki bardak pirinç
4 büyük patates
ayçiçek yağı
bir fiske tuz
hangi et tercih edilecekse kusbasi dogranir ve derin bir tencerede ilk once suyu biraktirildiktan sonra icine yag konularak kizartilir
Patatesler kup kup dogranir ayri bir tavada kizartilir
Kizartilan patates pisen etlerin ustune konulur
Iki bardak onceden islatilmis pirinc patateslerin ustune yerlestirilir
ocagin altini hic kapatmayiniz
daha sonra pirincin ustunden uc bardak su ekleyin
ve pirincler pisene kadar pismesini bekleyin
Pistikten sonra buyukce ve yayvan bir tepsiye tencereyi ters cevirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul