Konu
:
Alabalık Nasıl Pişirilir
Yalnız Mesajı Göster
Alabalık Nasıl Pişirilir
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Alabalık Nasıl Pişirilir
Alabalık Pişirme - Alabalığın Pişirilmesi - Alabalık Tarifi - Tereyağlı Alabalık - Alabalık Kızartma
Alabalığı soğuk suda yıkayın; kağıt havlularla suyunu alın
Balığın üzerine tuz serpin
Bir taraftan da un'la mısır ununu karıştırın
Yayvan bir tavada, kısık ısıda sıvı yağ içinde tereyağını eritin
Köpük oluşmaya başladığı zaman alabalığı unlu karışımda altüst edin
Elinizde silkeleyip un karışımının fazlasını atın
Eğer bu fazla unları atmazsanız biraz sonra tavanız yanık unla dolar
Balığı tavaya yerleştirip, her iki tarafını da yaklaşık 4-5 dakika, balık kahverengimsi görünümü alıncaya kadar kızartın
Yada en kolayı temizlenen alabalıklar tuzlanır bolca tereyeğı tavada kızartılır ve dizilir dere kuzuları açık ateşte pişirilir
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul