Konu
:
Çıtır Deniz Mahsülleri
Yalnız Mesajı Göster
Çıtır Deniz Mahsülleri
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çıtır Deniz Mahsülleri
deniz ürünleri kızartma - karides - levrek - somon
Mutfağı: Dünya
Tür: Balık
Pişirme Süresi: 15 dk
Pişirme Şekli: Kızartma
Zorluk: Kolay
Kişi Sayısı: 2-4
MALZEMELER
* 120 gr somon
* 120 gr levrek
* 8 adet karides
* 4 adet yumurta
* 150 gr galeta unu
* 180 gr çiçek yağı
* 120 gr chilli garlic sos
* 100 gr un
HAZIRLANIŞI
Balıkları temizleyin
Somon ve levreği parmak şeklinde doğrayın
Karides, somon ve levreği un, yumurta ve galeta ununa batırıp pane yapın
Kızgın yağda kızartın
Chilli garlic sos ile servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul