Yalnız Mesajı Göster

Jambonlu Barbun Balığı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Jambonlu Barbun Balığı



Jambonlu Barbun Balığı Tarifi - Jambonlu Barbun Balığı Yapılışı - Jambonlu Barbun Balığının Yapılışı


Malzemeler:


12 adet barbun balığı

12 ince dilim dana jambon

100g yumuşak tereyağı

2 çay kaşığı kekik

2 tatlı kaşığı defne yaprağı (ufalanmış)

tuz


Yapılışı:


Öncelikle balıkları temizleyinYağlı kağıda koyarak üzerini jambon ile kaplayınAyrı bir kasede eritilmiş tereyağ,tuz,kekik,tane karabiber,defne yaprağı ve limon suyunu karıştırınBu sosu balığın üzerine dökün ve yağlı kağıdı kapatarak önceden ısıtılmış fırında 30-40 dakika kadar pişirinSıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla