Konu
:
Jambonlu Barbun Balığı
Yalnız Mesajı Göster
Jambonlu Barbun Balığı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Jambonlu Barbun Balığı
Jambonlu Barbun Balığı Tarifi - Jambonlu Barbun Balığı Yapılışı - Jambonlu Barbun Balığının Yapılışı
Malzemeler:
12 adet barbun balığı
12 ince dilim dana jambon
100g yumuşak tereyağı
2 çay kaşığı kekik
2 tatlı kaşığı defne yaprağı (ufalanmış)
tuz
Yapılışı:
Öncelikle balıkları temizleyin
Yağlı kağıda koyarak üzerini jambon ile kaplayın
Ayrı bir kasede eritilmiş tereyağ,tuz,kekik,tane karabiber,defne yaprağı ve limon suyunu karıştırın
Bu sosu balığın üzerine dökün ve yağlı kağıdı kapatarak önceden ısıtılmış fırında 30-40 dakika kadar pişirin
Sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul