Konu
:
Lüfer Buğulama
Yalnız Mesajı Göster
Lüfer Buğulama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Lüfer Buğulama
Malzemeler:
Malzemesi
1 kg
lüfer
1 baş soğan
1 küçük havuç
1 adet defne yaprağı
4-5 dal maydanoz
1 dal kereviz
5-6 adet tane karabiber
1 fincan zeytinyağı
1 fincan su
Tuz
Tarifi:
Balıkları, temizleyip yıkadıktan sonra, dikdörtgen biçimindeki balık kabına yerleştirin
Soyulmuş baş soğan, kazınmış havuç, defne yaprağı, maydanoz dalları, kereviz yaprağı, tane karabiberler, zeytinyağı ve suyla birlikte balıkların bulunduğu kaba koyun
Tuz serpin ve orta ısıda 15-20 dakika pişirin
Balıkları servis tabağına alın
Kalan sosu iyice kaynatıp ezerek süzün ve balıkların üzerine gezdirin
Patates tava ya da sebze soteleriyle süsleyerek sıcak servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul