Konu
:
Avokado Göbeğinde Ahtapot Tartar
Yalnız Mesajı Göster
Avokado Göbeğinde Ahtapot Tartar
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Avokado Göbeğinde Ahtapot Tartar
Avakoda Göbeğinde Ahtapot Tartar - Avakoda Göbeğinde Ahtapot Tartar Yapılışı
4 KİŞİLİK KULLANILAN MALZEME
Avokado 2 adet
Ahtapot 500 gr
Zeytinyağı 4 kaşık
Fesleğen 4–5 yaprak
Tuz 1 tutam
Karabiber 1 tutam
Limon 1 adet
Labne peyniri 4 çorba kaşığı
Krema 2 çorba kaşığı
Yenilebilir çiçek 1-2 tutam
HAZIRLANIŞI
Ahtapotları haşlıyoruz, daha sonra dilim dilim kesiyoruz
İçine tuz, karabiber, fesleğen, limon suyu ile labne peyniri ve bir miktar zeytinyağı ekleyerek karıştırıyoruz
Tabağımızın ortasına silindir şekillendirici koyarak etrafına dilim avokadolarımızı yerleştiriyoruz
İçine ahtapotlarımızı koyup kalıbımızı kaldırıyoruz
Tabağımızı yenilebilir çiçekler ile süsleyip kremalı fesleğen sosumuzu döküyoruz
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul