Konu
:
Acılı Balık Yahnisi
Yalnız Mesajı Göster
Acılı Balık Yahnisi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Acılı Balık Yahnisi
Acılı Balık Yahnisi Tarifi - Acılı Balık Yahnisi Nasıl Yapılır - Acılı Balık Yahnisi Malzemeleri
Acılı Balık Yahnisi
Yarım kg beyaz etli balık flatosu
1 adet kuru soğan
3 adet iri domates
2 adet acı sivri biber
4 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı pul biber
Fleto balık kuşbaşı doğranır
Domates rendelenir ve süzgeçten geçirilir
Tencereye sıvıyağ konur ısınınca ince kıyılmış soğan eklenir ve pembeleştirilir
Üzerine ince doğranmış biber katılır
Yumuşayınca domates ilave edilir
Bir taşım kaynatılır
Sonra balık atılır
15 dakika kadar pişirdikten sonra pul biber, tuz ve karabiber eklenir
15 dakika daha pişirdikten sonra eteşten alınır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul