Konu
:
Palamut Buğulama
Yalnız Mesajı Göster
Palamut Buğulama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Palamut Buğulama
Palamut Buğulama Tarifi - Palamut Buğulama Nasıl Yapılır - Palamut Buğulama Malzemeleri
Palamut Buğulama
Malzemeler
1 adet palamut
1/2 demet maydanoz
2 adet kuru soğan
1 adet domates
1 adet limon
Tuz
Palamut Buğulama Tarifi
Palamutu halka şeklinde kesip iyice yıkayarak, süzgeçte süzülmeye bırakalım
Bir tencerenin dibine domatesi halka halka kesip dizelim
Üzerlerine tuzlanmış balıkları yerleştirelim
Halka kesilmiş soğanı balıkların üzerine koyalım
En üste ince halka kesilmiş limonu yerleştirelim
Maydanozu dal dal tencereye yerleştirelim
Yarım bardak su ile çok kısık ateşte 45 dakika pişirelim
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul