06-28-2012
|
#1
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ekmek Soslu Levrek
Levrek Nasıl Pişirilir - Levrek Tarifi
MALZEMELER
1adet Levrek
3 dilim tam buyday unlu ekmek
2büyük sosan
3 yemek kasigi margarin
Maydanoz,domates
YAPILIŞI
Baligin basini ve kuyrugunu kesip,1sogan,tuz,karabiber ve biraz sirke ile kaynatin
Ekmek,sogan,maydanoz,margarin,tuz, karabiber robotta keserek karistirin Haslanmis balik suyunu firin kabina alin
Baligin ic kismindan kilcigini alin ve ic kismini tuzlayip firin kabina alin Domatesleri halka kesip baligin etrafina siralayin
Baligin üzerine sosu dökun Sıkıca yapistirarak ve üzerini düzleyerek,önceden isitilmis firinda 20 dk pisirin Maydanoz ve limon dilimiyle süsleyip servis yapin
alıntı
|
|
|