Konu
:
Kremalı Ve Bademli Alabalık
Yalnız Mesajı Göster
Kremalı Ve Bademli Alabalık
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kremalı Ve Bademli Alabalık
Alabalık Nasıl Pişirilir - Alabalık Tarifi - Kremalı Alabalık - Bademli Alabalık - Fırında Alabalık
Malzemeler
orta boy alabalık
30 g (1/2 çorba kaşığı) tereyağı
1 çorba kaşığı krema
125 g kıyılmış badem
birkaç yaprak kuzukulağı
tuz ve karabiber
Yapılışı
Mini Fırının kabını yağlayın
Balıkları dizin ve üzerlerine fındık büyüklüğünde birer parça tereyağı koyun
225°C'de pişirmeye başlayın
Pişme süresinin ortasında balıkları ters çevirin, üzerlerine kremayı dökün, tuz ve karabiber ekledikten sonra bademleri serpiştirin
Pişirmeye devam edin ve çok sıcak olarak servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul