Yalnız Mesajı Göster

Kremalı Ve Bademli Alabalık

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Ve Bademli Alabalık



Alabalık Nasıl Pişirilir - Alabalık Tarifi - Kremalı Alabalık - Bademli Alabalık - Fırında Alabalık


Malzemeler


orta boy alabalık

30 g (1/2 çorba kaşığı) tereyağı

1 çorba kaşığı krema

125 g kıyılmış badem

birkaç yaprak kuzukulağı

tuz ve karabiber


Yapılışı


Mini Fırının kabını yağlayın


Balıkları dizin ve üzerlerine fındık büyüklüğünde birer parça tereyağı koyun


225°C'de pişirmeye başlayın


Pişme süresinin ortasında balıkları ters çevirin, üzerlerine kremayı dökün, tuz ve karabiber ekledikten sonra bademleri serpiştirin


Pişirmeye devam edin ve çok sıcak olarak servis yapın




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla