Konu
:
Tereyağlı Alabalık
Yalnız Mesajı Göster
Tereyağlı Alabalık
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tereyağlı Alabalık
Tereyağlı Alabalık Tarifi - Tereyağlı Alabalık Nasıl Yapılır - Tereyağlı Alabalık Malzemeleri
Tereyağlı Alabalık
MALZEMELER
4 adet alabalık
3 çay kaşığı galeta unu
2 çorba kaşığı tereyağı
1 yumurta
4 çorba kaşığı un
Tuz, karabiber
Alabalıkları temizleyip, ortadan ikiye ayırarak, orta kılçığını çıkarın
Ancak parçaların birbirinden ayrılmamasına dikkat edin
(Bu işlemleri balıkçınız rahatlıkla yapar
) Sırası ile; una, yumurtaya ve galeta ununa bulanmış alabalıkları tereyağında kızartın
Servis tabağına aldıktan sonra yağ yanmamış ise balıkların üzerinde gezdirin
(Tereyağı çok çabuk yanar ve balığın lezzetini bozar
Yandığını görünce tereyağını yenileyin
)
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul