Konu
:
Sebzeli Levrek Buğulama
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Levrek Buğulama
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Levrek Buğulama
Sebzeli Levrek Buğulama Tarifi - Sebzeli Levrek Buğulamanın Hazırlanışı - Sebzeli Levrek Buğulamanın Yapılışı
Malzemeler
Kişi sayısınca levrek balığı
4 - 5 adet domates
2 adet soğan
4 - 5 adet sivri biber
3 - 4 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
Yapılışı
Öncelikle balıkları temizleyin ve yıkayın
Bir fırın kabına dizin
Sos için bir tencerede yemeklik (piyazlık doğransa da hoş olabilirdi) doğradığınız soğanları kavurun
Soğanlar ölünce doğranmış sivri biberleri ve doğranmış sarımsakları ekleyip bir müddet daha kavurun
En son rendelenmiş, blendırdan geçirilmiş ya da ufak ufak doğranmış domatesleri ekleyip kavurun
Bu kısım sizin damak zevkinize kalmış Domatesli sosun üzerine karabiberi ve tuzu da ekleyin
Biz bir miktar da su ekledik
Kaynayan sosu balıkların üzerine gezdirin, fırın kabını önceden ısıtılmış fırına sürün
200 derecede balıkların üzeri kızarana kadar pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul