Konu
:
Alabalık Yahnisi
Yalnız Mesajı Göster
Alabalık Yahnisi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Alabalık Yahnisi
alabalık nasıl pişirilir - alabalık yahnisi nasıl yapılır - patatesli alabalık yahnisiBalığın dilimlerini tuzlu suda haşlayıp, derisi ve kılçıklarını çıkarınız
Etlerini tencereye atıp, bir baş soğan çentip, 1 kaşık tereyağı ile kuvvetli ateşte pembeleşinceye kadar çeviriniz
Sonra orta ateşe alıp içine soyulmuş ve doğranmış 1,5 kilo patates koyunuz
Domates salçasıyla baharat ekiniz
Patateslerin yarısını geçinceye kadar etsuyu doldurup yavaş yavaş pişiriniz
Tuzunu, indirmeden 3 dakika önce koyunuz
Not: Balığın deri ve kılçıklarını kolayca çıkarabilecek kadar haşlayınız
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul