Konu
:
Kazandibi I
Yalnız Mesajı Göster
Kazandibi I
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kazandibi I
Malzemeler
Mutfak
Zorluk **
Süre 100 dk
Kaç Kişilik 5
Yöntem
75 gr tavuk göğüs eti
4 Su bardağı süt
1 Su bardağı tozşeker
3 Kahve fincanı sübye
Yarım çay kaşığı tuz
Üzerini süslemek için tarçın
Hazırlanışı
Tavuk göğsünü tencereye koyup, üzerini örtecek kadar su ile pişirin ve soğumaya bırakın
Bir kaba soğuk su doldurup tavuk göğsünü elinizle ovuşturarak küçük parçalara ayırın (tavuk göğsü soğuk suda liflenir ve toplanır)
Sütü geniş bir tencerede kaynatın ve ateşten indirin
Tavuk göğsünü kaynamış süte ilave edip 30 dakika dinlendirin
Dinlendirme işlemi bitince diğer malzemeleride sütlü karışıma ilave edip 60 dakika kaynatın
Kaynarken sürekli karıştırın
Hazırladığınız karışımdan parçalar alıp bir tavada veya tepside kızartın
Rulo şeklinde sarıp servis tabağına alın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul