Konu
:
Kestaneli Pratik Revani
Yalnız Mesajı Göster
Kestaneli Pratik Revani
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kestaneli Pratik Revani
Kestaneli Pratik Revani Tarifi - Kestaneli Pratik Revani Yapılışı - Kestaneli Pratik Revani Nasıl Yapılır - Kestaneli Pratik Revani Malzemeleri
8 kişilik Gerekli malzeme:
Hamur için:
2 paket Kafkas kestane çerezi
1 paket hazır pandispanya unu
3 yumurta
Yarım su bardağı süt
Şurup için:
2 su bardağı tozşeker
2 su bardağı su
Birkaç damla limon suyu
Un, yumurta ve sütü çukur bir kapta düzgün bir karışım oluncaya kadar mikserle çırpın
Kestaneleri ekleyip tahta kaşıkla alttan üste doğru karıştırın
Hamuru yağlanmış ortası delik kek kalıbına dökün
Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında 35 dakika pişirin
Soğumaya bırakın
Şeker ve suyu tencereye alıp şurup kıvamında kaynatın
Limon suyunu ekleyip karıştırın ve ocaktan alın
Sıcak şurubu soğuk revaninin üzerine döküp çekmesini bekleyin
Dilimleyip kaymak ile servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul