Konu
:
Tarçınlı Ayva ve Keşkül
Yalnız Mesajı Göster
Tarçınlı Ayva ve Keşkül
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tarçınlı Ayva ve Keşkül
Tarçınlı Ayva ve Keşkül Tarifi - Tarçınlı Ayva ve Keşkül Yapılışı
Malzeme
1 paket Keşkül
3,5 su bardağı Süt
20 toz yeşil fıstık
1 adet ayva
40 gr
Margarin
3 gr
tarçın
30 gr
Pudra Şekeri
4 dal taze nane
Hazırlanışı
Keşkül paketinin tamamı süt ile karıştırılarak pişirilir
Ayvalar soyularak ortasındaki çekirdeği çıkartılır ve ince dilimler şeklinde doğranır
Bir tavaya margarin konularak eritilir
Yağda ayvalar hafif sotelenir ve pudra şekeri ile tarçın ilave edilir
Bir bardak içerisine önce keşkül, sonra ayva konularak doldurulur
Son olarak toz fıstık ve nane ile süslenerek servis edilir
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul