Konu
:
Susamlı Kayısı Tatlısı
Yalnız Mesajı Göster
Susamlı Kayısı Tatlısı
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Susamlı Kayısı Tatlısı
Malzemeler
1 kg İri Cins Kuru Kayısı
1/2 Su Bardağı Tozşeker
20 gr Susam
200 gr Ceviz İçi
8 Su Bardağı Su
1/2 Limon
Yemeğin Tarifi
Kuru kayısıları iyice yıkayın
Bir tencereye alıp içerisine şeker su ve limonu ilave ederek 15 dakika kaynatın
Kaynadıktan sonra bir kenarda soğumaya bırakın
Soğuyan kayısıların içlerini açıp yarım ceviz içi doldurun
Küçük bir tepsiye dizin
Kayısıları kaynatırken hafif ağdalaşmış olan şurubu üzerinde gezdirin
Hazırladığınız tatlıyı servis tabağına alın
Üzerine susam serperek servis yapın
__________________
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul