Yalnız Mesajı Göster

Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı



Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısı Tarifi - Jöleli Tavuk Göğsü Tatlısının Yapılışı - Jöleli Tavuk Göğsü

Malzemeler,

* 1 litre süt

* Yarım paket margarin

* 3 türk kahvesi fincanı un

* 3 türk kahvesi fincanı toz şeker

* 1 paket meyve jölesi

* 1 kâse temizlenmiş çilek

Hazırlanışı,


1 Margarini tavaya alıp eritin

2 Üzerine unu ekleyip rengi sarana kadar kavurun

3 Sütü tencereye ilave edip mikserle yüksek devirde karıştırın

4 Toz şekeri ilave edip koyulaşana kadar karıştırarak pişirin

5 Tatlıyı dökeceğiniz tepsi ya da kupları suyla hafifçe ıslatın

6 Pişen tavuk göğsünü ıslattığınız kaba boşaltıp soğumaya bırakın

7 Meyve jölesini üzerindeki tarife göre hazırlayın

8 Tavuk göğsünün üzerine aralıklı olarak çilekleri dizin

9 Üzerine meyve jölesini dökün

10 Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla