Konu
:
Incir Kavurması
Yalnız Mesajı Göster
Incir Kavurması
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Incir Kavurması
incir kavurması nasıl yapılır - yöresel tatlılar - kilis mutfağı
Malzemeler:
10- 15 adet taze incir,
2 çorba kaşığı dolusu tereyağ
Hazırlanışı:
İncirleri soymadan kullanabilirsiniz ama mutlaka yıkayın
İncirlerimizi ufak ufak doğrayalım
Tereyağını incirlerimizin de sığacağı bir tavada eritelim
Tereyağ eriyince doğradığımız incirleri de üzerine ilave edip yağda 5 dakika kadar kavuralım
İncirlerin çok ölmemesine dikkat edelim
İncir kavurmamız servise hazır
Sıcak olarak servis yapalım
Tereyağlı olduğu için çabuk donabilir
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul