Konu
:
Keşfedilmemiş Pasta
Yalnız Mesajı Göster
Keşfedilmemiş Pasta
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Keşfedilmemiş Pasta
MALZEMELER
2 su bardağı un
1 çay bardağı dövülmüş fındık
100 gr
margarin
4 yemek kaşığı süt
İçi için:
2 su bardağı kuru kayısı
1 adet portakal kabuğu rendesi
2 yemek kaşığı kuru üzüm
1 çay kaşığı tarçın
HAZIRLANIŞI
Yoğurma kabına un, dövülmüş fındık, margarin, süt ve un koyup bir hamur tutun
Hamuru 30 dakika dinlendirin
Tencereye ince doğranmış kayısı, rendelenmiş portakal kabuğu ve 1 bardak suyu koyup 15 dakika pişirin
Soğuyunca çatalla ezip tarçın ve üzümü ekleyip karıştırın
Hamurdan 2 eşit beze yapın
Bir bezeyi yuvarlak kelepçeli kalıba koyup hazırladığınız içi hamurun üstüne yayın
Diğer bezeyi de kenarlarından bastırarak harcın üstüne koyun
Hamurun üstüne 2 yemek kaşığı süt sürüp 180 derecelik fırında 20-25 dakika pişirin
Dilimleyip servis yapın
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul