Konu
:
Kabakli Tart
Yalnız Mesajı Göster
Kabakli Tart
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kabakli Tart
Tart Hamuru:
Yarim paket margarin
3 yemek kasigi yogurt
1 yumurta
1 cay kasigi tuz
1 kabartma tozu
Aldigi kadar un (tahmini 2-3 su bardagi olabilir) Cok sert bir hamur olmasin
Uzerine:
3-4 tane orta boy kabak
2-3 dis ince kiyilmis sarmisak
dere otu
kasar peyniri
200ml (1 kutu sahne) sivi krema
tuz veya varsa vegeta/tuzot
Yapilisi:
Hamuru icin gereken malzemeyi yogurup yaglanmis kelepceli kek kalibina duzgunce yerlestirin
Kabaklari halka halka ince dilimleyin
Sarimsaklarla birlikte siviyagda soteleyin
Icine dereotu ve vegeta veya biraz tuz ekleyin
Elde ettiginiz karisimi hamurun uzerine yayin ve kremayi bu karisimin uzerine dokup firina verin
Pisince uzerine kasar rendesi serpin eriyene dek tekrar firinlayin
Ilik olarak ikram edin
Vazgecemeyeceginiz bir lezzet
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul