Konu
:
Fil Kulağı
Yalnız Mesajı Göster
Fil Kulağı
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Fil Kulağı
Fil Kulağı
MALZEMELER
20 kişilik
1 adet rulo katlı hamur (400 gr)
toz şeker
tarçın
un
HAZIRLANIŞI
Rulo hamurunu ikiye bölün
Birini 2 mm inceliğinde açın
Üzerine bolca tozşeker ve tarçın serpin
Hamurun uzun kenarlarından birisinden başlayarak ortasına gelinceye kadar rulo şeklinde sarın
Karşı kenarda da aynı işlemi yapın
İki taraftanda rulo yapılmış hamuru ters çevirip 0
5 cm kalınlığında dilimlere bölün
Kestiğiniz hamuru fırın tepsisine yan yatırıp dizin
Buzdolabında 25 dakika dinlendirin
Önceden ısıtılmış fırında 200 derece de yaklaşık 25 dakika pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul