Konu
:
Frambuazlı Muzlu Pasta
Yalnız Mesajı Göster
Frambuazlı Muzlu Pasta
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Frambuazlı Muzlu Pasta
Malzeme:
1 paket kedidili bisküvi
1 su b
krema
2 çorba k
tozşeker
1 p
vanilya
Islatmak için:
1 çay b
su
2 çorba k
tozşeker
Arası için:
Frambuaz
muz
Kreması için:
3 su b
süt
1 su b
tozşeker
2 çorba k
nişasta
1 çorba k
un
1 p
vanilya
1 yumurta sarısı
Hazırlanışı:
1 paket kedi dili bisküviyi yuvarlak pasta çemberine dizin
Zemine de bisküvileri yerleştirin
Bisküvileri 1 çay bardağı su ve 2 çorba kaşığı toz şeker ile bisküvileri ıslatın
1 kase frambuazı kaşık ile ezin
Zemimdeki bisküvilerin üzerine dökün
Kreması için tencereye 3 su bardağısüt,1 su bardağı toz şeker,nişasta,un,1 paket vanilya 1 adet yumurta sarısını ilave edin
Kaynaya kadar pişirin
Başka bir kapta 1 su bardağı krema,2 çorba kaşığı toz şeker,1 paket vanilayayı sertleşene kadar çırpın
Bisküvilerin üzerine bu kremalı karışımın birazını dökün
Üzerine muz dilimlerini alın
Pişen kremayı muz dilimlerin üzerine dökün
Buzdolabında bir süre dinlendirin
Tekrar kremalı karışdan dökün
Üzerine tane frambuazları yerleştirin
Tekrar pastayı buzdolabına alın
Pasta soğuduktan sonra çemberinden çıkartın
Renkli kurdelalar ile süsleyin
Frambuazlı muzlu pastayı soğuk olarak servis edin
Hafif serin bir pasta
Afiyet olsun şimdiden
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul