Yalnız Mesajı Göster

Milföy Çanağı

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Milföy Çanağı



tavuklu milföy - sebzeli milföyMalzemeler


6 adet milföy hamuru

Tuz

3 adet kuşbaşı tavuk budu

3 adet domates

Karabiber

2'şer adet havuç ve soğan

1 su bardağı haşlanmış bezelye

100 gr margarin


Yapılışı


Margarini bir tavada eritin Küp doğranmış havucu ve yemeklik doğranmış soğanı kavurun Tavuk etini ilave edip, suyunu çektirin


Domatesi ekleyip, suyunu çekene kadar pişirmeye devam edin Bezelye, tuz ve karabiber ekleyip, karıştırarak tencereyi ocaktan alın


6 adet ısıya dayanıklı küçük kaseye pişirdiğiniz karışımı paylaştırın Kaselerin üzerine milföy hamurlarını kapatın Önceden ısıtılmış 200 derece fırında hamurların üzeri kızarana dek pişirin



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla