Konu
:
Milföy Çanağı
Yalnız Mesajı Göster
Milföy Çanağı
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Milföy Çanağı
tavuklu milföy - sebzeli milföyMalzemeler
6 adet milföy hamuru
Tuz
3 adet kuşbaşı tavuk budu
3 adet domates
Karabiber
2'şer adet havuç ve soğan
1 su bardağı haşlanmış bezelye
100 gr
margarin
Yapılışı
Margarini bir tavada eritin
Küp doğranmış havucu ve yemeklik doğranmış soğanı kavurun
Tavuk etini ilave edip, suyunu çektirin
Domatesi ekleyip, suyunu çekene kadar pişirmeye devam edin
Bezelye, tuz ve karabiber ekleyip, karıştırarak tencereyi ocaktan alın
6 adet ısıya dayanıklı küçük kaseye pişirdiğiniz karışımı paylaştırın
Kaselerin üzerine milföy hamurlarını kapatın
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında hamurların üzeri kızarana dek pişirin
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul