Konu
:
Barbunyalı Nohutlu Hamur Kızartma
Yalnız Mesajı Göster
Barbunyalı Nohutlu Hamur Kızartma
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Barbunyalı Nohutlu Hamur Kızartma
Malzemeler
1 su bardağı suyu süzülmüş Tukaş Haşlanmış Barbunya
1 su bardağı suyu süzülmüş Tukaş Haşlanmış Nohut
1 kuru soğan
3 yemek kaşığı un
Tuz ve karabiber
Kızartmak için sıvıyağ
Hazırlanışı
Soğanı ayıklayıp büyük dilimlere parçalayın
1 su bardağı suyu süzülmüş Tukaş Haşlanmış Barbunya ve 1 su bardağı suyu süzülmüş Tukaş Haşlanmış Nohut ile birlikte rendelediğiniz kuru soğanı robotta püre haline gelinceye kadar karıştırın
Un, tuz ve karabiber ekleyip, hamur haline getirin
Bu hamurdan küçük parçalar alıp, köfte şekline getirin ve kızgın yağda kızartın
Üzerine sarımsaklı yoğurt döküp, sıcak olarak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul