Konu
:
Kızarmış Çin Keseleri
Yalnız Mesajı Göster
Kızarmış Çin Keseleri
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kızarmış Çin Keseleri
Malzemeler:
1 su bardağı yoğurt
4 yemek kaşığı süt
4 yemek kaşığı sıvı yağ
Yeteri kadar tuz
1 paket kabartma tozu
1,5 su bardağı un
İçi için :
1 yemek kaşığı soya sosu
1 adet ince kıyılmış kırmızı soğan
Garnitür : Turp ve kırmızı soğan
HAZIRLANIŞI :
Unu, tuzu, kabartma tozunu bir kaba eleyin
l su bardağı yoğurt, 4 yemek kaşığı süt ve 4 yemek kaşığı sıvı yağı ilave edip hamur yoğurun
Hamuru 5 dakika dinlendirin
Sonra l cm kalınlığında bir hamur açıp yuvarlak kalıplarla kesin
İnce doğranmış soğanı, soya sosu ile karıştırıp bu hamurların ortasına koyun
Hamurları ortasından boğun
Orta kızgınlıktaki yağın içerisine atın
Altın sarısı olana kadar kızartın
Sıcak veya soğuk olarak isteğe göre servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul