Konu
:
Hamur Kizartmasi
Yalnız Mesajı Göster
Hamur Kizartmasi
06-27-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Hamur Kizartmasi
Süre: 20-40dk
Servis: 4-6
Zorluk: Kolay
Tavsiyeler:
isterseniz ufak parcalar seklinde de kizartabilirsiniz fakat keserseniz daha iyi sonuc elde edersiniz
hamuru buzdolabinda bikac gun saklayabilirsiniz
Malzemeler:
1 su bardagi yogurt
1 yemek kasigi sivi yag
1
yumurta
1 cay kasigi karbonat
Tuz
Aldigi kadar un
kizartmak için,2 su bardagi ayçiçek veya misirözü yagi
Yapilis Tarifi:
Un disinda hamur için gereken malzemeleri karistirin
Alabildigi kadar un ile cok sert olmayan bir hamur yogurun
hamuru biraz bekletin ve hamurdan parcalar kopartin, 1cm kalinliginda acin
hamurdan kareler kesin ve derin bir tavada bol kizgin yagda kizartin
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul