Konu
:
Ballı Pofuduklar
Yalnız Mesajı Göster
Ballı Pofuduklar
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ballı Pofuduklar
Ballı Pofuduklar Tarifi - Ballı Pofuduklar Nasıl Yapılır - Ballı Pofuduklar Malzemeleri
Ballı Pofuduklar
1 su bardağı yoğurt
1 çay kaşığı karbonat
2 çorba kaşığı limon suyu
Tuz
Aldığı kadar un
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Üzerine:
4-5 çorba kaşığı bal
Yoğurdu geniş bir kaba alın
Limon suyu, tuz ve karbonatı ilave edip karıştırın
Üzerine unu azar azar ekleyerek kulak memesi yumuşaklığında bir hamur hazırlayın
Hamuru merdane ile yanm cm kalınlığında açın
Üç parmak eninde baklava dilimleri kesin
Kızgın yağda arkalı önlü kızartıp servis tabağına alın
Üzerine bal dökerek servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul