Konu
:
Taze Kayısılı Kaygana
Yalnız Mesajı Göster
Taze Kayısılı Kaygana
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taze Kayısılı Kaygana
Taze Kayısılı Kaygana Tarifi - Taze Kayısılı Kaygana Yapılışı - Taze Kayısılı Kaygana Nasıl Yapılır - Taze Kayısılı Kaygana Malzemeleri
Taze kayısıların çekirdeklerini ve kabuklarını çıkarınız
Sonra kestirilmiş şekeri eze eze eriyinceye dek çeviriniz
Beş, altı yumurtayı yarım fincan nişasta ile iyice çalkalayın
Bir tavaya sadeyağ koyarak bu karışımı tavaya dökerek kızartınız
Kızarınca delikli kevgirle yağdan alınız
Yağı süzüldüğü sırada daha önce kestirilmiş koyu şeker şerbetine batırıp büyüklüğü oranında geniş bir tabağa düzgünce dizin
Üstüne taze kayısı ezmesini döşeyip ayni şekilde ayrıca hazırlanmış başka bir kayganayı da üstüne yayın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul