Konu
:
Kaysılı Ve Ayva Reçelli Poğaça
Yalnız Mesajı Göster
Kaysılı Ve Ayva Reçelli Poğaça
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaysılı Ve Ayva Reçelli Poğaça
Malzemeler:
3 subardagi un
1 yumurta
1 paket maya
1 caybardagi ilik sut
bir tutam tuz
yarim caybardagi seker
50 gr eritilmis tereyag
Kaysi
Ayva Receli
Siviyag
Yapilisi
Un, maya, tuz ve seker karistilir
Tereyag eritilir, sut azicik isitilir ve ilave edilir, yumurtayi da ekledikten sonra yogrulur ve uzerini kapatip 1 saat ilik ortamda bekletilir
Bu arada kaysileri az suyla kaynatilir
Hamur dan parcalar koparip acilir kaysiyi acip arasina 1 caykasigi ayvareceli koyulur ve hamurun icine koyulur kapatilir
Hepsini yaglanmis tepsiye dizip siviyag ustune surulur ve 180 derecede isitilmis firina verilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul