Konu
:
Çörek Otlu Pişi
Yalnız Mesajı Göster
Çörek Otlu Pişi
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Çörek Otlu Pişi
Çörek Otlu Pişi Tarifi - Çörek Otlu Pişi Nasıl Yapılır - Çörek Otlu Pişinin Yapılışı
Malzemeler :
4 Su B
Un
Çörek Otlu Pişi 1 Su B
Yoğurt
2 Yumurta
1 Çorba K
Yumuşak Margarin
1 Paket Kabartma Tozu
Yarım Limon
2 Çorba K
Çörek Otu
1 Tatlı K
Tuz
Kızartmak İçin:
Sıvıyağ
Hazırlanışı
Karıştırma kabına yumurtaları kırın
Üzerine yoğurdu ve yumuşak margarini alın
Limon suyunu kabartma tozunun üstüne sıkın
Karıştırma kabına alıp çırpma teliyle karıştırın
Çörekotunu ve tuzunu atıp karıştırın
Unu azar azar ilave edin
İyice yoğurun
Üzerini streç folyoyla kapatıp dinlenmeye bırakın
Dinlendikten sonra tezgaha alıp iyice açın
Yuvarlak kalıpla ya da bardak ağzıyla yuvarlak parçalar kesin
Sıvıyağda kızartın
Servis tabağına alın
Doğranmış domates salatalık ve peynirlerle servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul