Konu
:
Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği
Yalnız Mesajı Göster
Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği
Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği Tarifi - Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği Yapılışı - Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği Nasıl Yapılır - Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği Malzemeleri
Malzeme Listesi
4 Yufka
100 gr sucuk
150 gram kaşar peyniri
2 domates
2 biber
1 tutam maydanoz
1 yumurta
tuz
karabiber
Kızartmak İçin:
Zeytinyağı
Hazırlanışı:
Sucukları doğrayıp karıştırma kabına alıyoruz
Kabuğu soyulmuş ve biberi doğrayıp katıyoruz
Maydanozu ince bir şekilde doğrayıp ekliyoruz
Kaşar peynirini rendeliyoruz
İç harca katıp karıştırıyoruz
Yufkayı iki kat olarak üst üste koyuyoruz
4'e bölüyoruz
Geniş kısımlarına harcımızdan koyup sarıyoruz
1 yumurtayı kaseye kırıp çırpıyoruz
Yufkaların uç kısımlarını yumurtaya bulayıp kapatıyoruz
Böreklerimiziz kızgın yağda kızartıp servis ediyoruz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul