Yalnız Mesajı Göster

Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği



Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği Tarifi - Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği Yapılışı - Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği Nasıl Yapılır - Kaşarlı Sucuklu Çift Katlı Paçanga Böreği Malzemeleri

Malzeme Listesi


4 Yufka

100 gr sucuk

150 gram kaşar peyniri

2 domates

2 biber

1 tutam maydanoz

1 yumurta

tuz

karabiber


Kızartmak İçin:

Zeytinyağı



Hazırlanışı:


Sucukları doğrayıp karıştırma kabına alıyoruz Kabuğu soyulmuş ve biberi doğrayıp katıyoruz Maydanozu ince bir şekilde doğrayıp ekliyoruz Kaşar peynirini rendeliyoruz


İç harca katıp karıştırıyoruz Yufkayı iki kat olarak üst üste koyuyoruz 4'e bölüyoruz Geniş kısımlarına harcımızdan koyup sarıyoruz


1 yumurtayı kaseye kırıp çırpıyoruz Yufkaların uç kısımlarını yumurtaya bulayıp kapatıyoruz Böreklerimiziz kızgın yağda kızartıp servis ediyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla