Konu
:
Sebzeli Paparanın Püf Noktaları
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Paparanın Püf Noktaları
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Paparanın Püf Noktaları
sebzeli papara nasıl yapılır - papara yapmanın püf noktaları
Paparada kış sebzelerinin hepsini kullanmanız mümkündür
Ancak bu sebzeleri çok küçük parçalar halinde doğramanız gereklidir
Sebzeleri düz suda haşladıktan sonra süzgeçten geçirerek püresini muhafaza edin
Bu püre et suyu ile birleştiğinde çok lezzetli bir çorba elde edilmiş olacaktır
Sebzeleri haşlarken suyun üzerinde meydana gelecek olan köpüğü bir süzgeç ile ara sıra almalısınız
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul