Konu
:
Makarna Yapmanın Püf Noktaları
Yalnız Mesajı Göster
Makarna Yapmanın Püf Noktaları
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Makarna Yapmanın Püf Noktaları
makarna yapılışı - makarna yapımı - makarna nasıl yapılır
Çeşitli soslarla tadı zenginleştirilen, doyurucu ve pratik yiyeceklerden biri olan makarnayı hazırlarken,
püf noktalarına önem verirseniz başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz
Makarnayı derin ve ısıyı her noktaya eşit dağıtacak tencerede haşlayın
Tuz, makarnanın tadını artırır
Makarna suyu kaynadıktan sonra tencereye tuz ekleyin
Paketin üzerindeki pişirme sürelerine dikkat edin
Su kaynadıktan sonra makarnayı tencereye ilave edin, tekrar kaynamaya başladıktan sonra süre tutun
Pişirme sırasında makarnaya tavuk ya da et bulyon eklerseniz lezzeti artacaktır
Makarnayı süzmek için ince delikli süzgeçler kullanarak, suyun tamamen süzülmesini sağlayın
Soslu makarna yapıyorsanız sosun makarnanın her yerine eşit dağılmasını sağlayın
Makarna suyunu dökmek yerine çiçeklerinizi sulayabilir ya da sebze çorbalarında kullanabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul