Konu
:
Kızartma Yapmanın Püf Noksası
Yalnız Mesajı Göster
Kızartma Yapmanın Püf Noksası
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kızartma Yapmanın Püf Noksası
sağlıklı kızartma yapmanın püf noktası - leziz kızartma nasıl yapılır - kızartmanın püf noktaları
Kızartmaların sağlık açısından pek tavsiye edilmediğini biliyoruz
İlle de canınız yemek isterse sağlıklı kızartma yapmanın püf noksası var:
Yiyeceklerinizi önce yumurtaya sonra da galeta ununa batırın ve on beş dakika buzdolabında bekletip öyle kızartın
Kızartmalarınız böylece hem daha leziz olacak hem de daha az kalori ve yağ içerecektir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul