Konu
:
Pandispanya ve Yağsız Revani Püf Noktaları
Yalnız Mesajı Göster
Pandispanya ve Yağsız Revani Püf Noktaları
06-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pandispanya ve Yağsız Revani Püf Noktaları
pandispanya yapımında püf noktaları - revani yaparken - yağsız hamur işlerinin püf noktası - pastaların iyi kabarması için tavsiye
Gerek pandispanya, gerek yağsız revani yaparken, vurulmuş yumurtalara, un ya da irmik katıldıktan sonra, bunları muhakkak surette tahta ıspatula ile ve hepsi, birbirleriyle karışıncaya kadar vurulmalıdır
Maden kaşıkla karıştırılan pandispanya ya da revani hamurları sulu bir hal alacakları gibi
gereğinden fazla karıştırılan hamurlar da fırında gereği gibi kabarmazlar
alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul